Bună! Bine ai venit @ newsletter-ul SocialWeb.ro 💙

Sunt Cristina Avădănei, fondatoarea SocialWeb.ro. Am pornit site-ul în martie 2010 din dorința de a avea la un loc tot felul de informații și resurse utile despre social media. Lucrez în social media de la începuturile ei în România așa că am testat multe și am urmărit îndeaproape evoluția acestui domeniu.

Îmi place să fiu la curent cu tot ce se întâmplă și să te ajut și pe tine să fii la curent cu noutățile. Plus, găsești și o mulțime de tutoriale utile.

SocialWeb.ro, între timp, a devenit un proiect mai mare, la care s-a alăturat canalul de YouTube. contul de TikTok și de Instagram.

De ce să dai subscribe la newsletter

Subscribe-ul te ajută să ai acces la newsletter și la arhivă. Nu ratezi niciun update.

Newsletter-ul include noutăți din social media și internet. Tot ce înseamnă noutăți sunt sub numele #SocialWebNews și, dacă vrei să fii zilnic la curent cu ele, intră pe SocialWeb.ro pentru că apare zilnic (luni-vineri) un articol care te ajută să fii la curent cu tot ce întâmplă.

Pe lângă noutăți, vei avea acces la tutoriale utile, articole și studii de caz, interviuri, sfaturi și resurse de tot felul. Nu mai găsești un newsletter ca al meu 😉

Fiecare ediție ajunge în Inbox, dar o poți accesa rapid și pe Substack. Și abia aștept să stăm de vorbă. Nu ezita să lași comentarii, întrebări, sugestii și altele.

Mulțumesc 💙

Cristina de la SocialWeb.ro

Subscribe to SocialWeb.ro, noutăți din social media și internet

SocialWeb.ro e destinaţia tuturor celor interesați de social media. Sau care vor să știe mai multe despre social media.

People

Cristina Avadanei

Social Media Specialist. 16+ years in online + social media. Building http://SocialWeb.ro for people interested in social media.